Online Manual Chapter 25

Напиши елиминација

Ова е нова опција на власт во верзија 2.2.2.1. Тоа заштедува SSD живот и ја оптимизира ефикасноста. Uneccessary запишување операции се елиминирани. Користење на SSD како кеш овозможува здружување на I / OÂ's во â € œBinary голем Objectsâ € (BLOBs) кои се претстават подобро и, исто така, отстранување на т.н. â € œWrite amplificationâ € ефект. Одредници јасно покажуваат подобри резултати перформанси со оваа верзија, тогаш со претходните верзии на MaxVeloSSD.