Online Manual Chapter 23

Како да се создаде и да ги форматирате волумен

Предуслови за да додадете кеш е дека SSD треба да има волумен форматирани со NTFS. Таа треба да има многу слободен простор. Тоа не треба да биде фрагментиран премногу лошо. Тоа не треба да има диск писмо. Ова поглавје објаснува како да acomplish ова. Отвори диск менаџер и десен клик на еден од неискористените SSDÂ's, ќе видите контекст мени што ги прикажува опции. Десен клик на â € œNew едноставна volumeâ € и продолжи да го следи асистент до јачината на звукот е подготвена.