Online Manual Chapter 21

Отстранување на кеш

Кликнете на â € œRemove cacheâ € на страницата со информации за возењето. За заштита од случајно отстрани постои постапка за безбедност треба да ги следите:

M.2 SSD Cache in old hardware
M.2 SSD Cache in old hardware

Кога ќе кликнете на œYesâ € € отстранување кеш започнува.

M.2 SSD Cache in old hardware

Тоа трае неколку моменти до последните податоци е напишано назад на дискот.

M.2 SSD Cache in old hardware

Кога ќе го видите овој синхронизација е подготвена. Кликнете â € € œOKâ да го рестартирате вашиот компјутер.

M.2 SSD Cache in old hardware

По рестартирање на кеш се отстрани целосно.