Online Manual Chapter 20

Прозорец со информации на диск

кеширана обемот на домаќин е прикажан како ново јазиче во пријавата. Оваа е да се управува со кеш. Иако без одржување е потребна на сите, можете да видите статистика и да ги промените или отстраните кешот.

2. Кеш Том писмо и големината на кешот.

1. Домаќинот волумен писмо и големина

3. RAM меморија кеш информации. Сегашните и максимално искористување.

4. Ажурирање на фирмверот на информации може да се види wether на компјутер работи на BIOS-от или EFI / UEFI.

5. Судскиот информации Кога време на судскиот процес е завршена, кеш ќе биде исклучен.

6. Дополнителни информации во врска со тековната употреба кешот. И кешот стратегија за управување.

7. RAM меморија кеш Settings. Оваа контрола се објаснети во â € œHow да додадете Cacheâ € глава.

8. Извадете Кеш Погледнете го поглавјето подолу за отстранување на кешот.

M.2 SSD Cache in old hardware