Online Manual Chapter 18

Транспорт папки во кеш - Игран

Можете да му кажете на програмата за да се вчита одредени папки completey во кеш. Ова е корисно за гејмери, кои можат да уживаат во побрзо вчитување пати од самиот почеток. А исто така и за било кој друг корисник, бидејќи навистина заштедува време. Па дури и целосно Windows фолдер може да биде вчитан во 1 едноставна операција. Ако ви е потребна максимална брзина за вашата работа од почеток, оптоварување на папка.

Како да се вчита папка

Десен-клик на датотеката или папката што сакате да се вчита во кешот. Контекстно мени ќе се појави со можност да се употребат. Алтернативно Отидете во окното на апликација со Том се кеширани. Постои копче.

M.2 SSD Cache in old hardware

Изберете папка сакате да се вчита во кешот.

M.2 SSD Cache in old hardware

Со кликнување на OK вчитување започнува.

Диск информации прикажува корисни информации. Можете да го прекинете оптоварување со притискање на Откажи / пауза.

M.2 SSD Cache in old hardware