Online Manual Chapter 09

MaxVeloSSDâ "¢ изданија на производот

Постојат 5 различни изданија на производот:

Судскиот издание

Овозможува максимална 32GB SolidState Кеш и 2GB RAM меморија за кеш на 1 волумен домаќин. 30 ден судењето.

Лична издание

Овозможува максимална 64GB SolidState Кеш и 4GB RAM меморија за кеш на 1 волумен домаќин.

Professional Edition

Овозможува максимум 256 GB SolidState Кеш и 8GB RAM меморија за кеш на до 4 тома домаќин.

Enterprise Edition

Овозможува максимум 1024 GB SolidState Кеш и 16GB RAM меморија за кеш на неограничени количини домаќин.

Datacenter Edition

Овозможува неограничен SolidState Кеш и неограничен RAM меморија за кеш на неограничени количини домаќин.

За да прочитате повеќе за MaxVeloSSD производ изданија: