Online Manual Chapter 07

Инсталација на MaxVeloSSDâ "¢

Инсталацијата е јасен и како и секој друг Windows софтвер. Целата процесот на инсталација е документирано тука како референца. LetÂ's инсталирате софтвер сега. Вие треба да имате најновата MaxVeloSSD Setup.exe датотека на вашиот компјутер сега. Двоен клик на MaxVeloSSD Setup.exe.

Инсталацијата е јасен и како и секој друг Windows софтвер. Целата процесот на инсталација е документирано тука како референца. LetÂ's инсталирате софтвер сега. Вие треба да имате најновата MaxVeloSSD Setup.exe датотека на вашиот компјутер сега. Двоен клик на MaxVeloSSD Setup.exe.

Windows Контрола на корисничка сметка ќе ве праша за помош. Можете да провериш на подесување датотека е од EliteBytes. Кликнете â € € œYesâ да продолжи.

Windows Контрола на корисничка сметка ќе ве праша за помош. Можете да провериш на подесување датотека е од EliteBytes. Кликнете â € € œYesâ да продолжи.

Изберете јазик на подесување, стандардно е тековната Windows јазик. Потоа кликнете на â € œOKâ €.

Изберете јазик на подесување, стандардно е тековната Windows јазик. Потоа кликнете на â € œOKâ €.

Подесување MaxVeloSSD ќе започне. Кликнете â € œNextâ €.

Подесување MaxVeloSSD ќе започне. Кликнете â € œNextâ €.

Прочитајте го договорот за лиценца за краен корисник и прифати. Потоа кликнете на â € œNextâ €.

Прочитајте го договорот за лиценца за краен корисник и прифати. Потоа кликнете на â € œNextâ €.

Изберете дополнителни задачи и кликнете на â € € œNextâ да се продолжи.

Изберете дополнителни задачи и кликнете на â € € œNextâ да се продолжи.

Кликнете â € € œInstallâ да се започне процесот на инсталација. Ова се една минута или twoâ € |

Кликнете â € € œInstallâ да се започне процесот на инсталација. Ова се една минута или twoâ € |

Пријавата, библиотеки и возачи се инсталирани сега.

Пријавата, библиотеки и возачи се инсталирани сега.

Подесување е завршена. Кликнете â € œFinishâ €.

Подесување е завршена. Кликнете â € œFinishâ €.

"Примена на ¢ MaxVeloSSDâ ќе започне сега, барајќи го клучот за инсталација. Ова е клучот што ја баравте порано. Погледнете во е-мејл сте ја добиле од EliteBytesâ "¢ и копија на клучот на таблата со исечоци.

"Примена на ¢ MaxVeloSSDâ ќе започне сега, барајќи го клучот за инсталација. Ова е клучот што ја баравте порано. Погледнете во е-мејл сте ја добиле од EliteBytesâ "¢ и копија на клучот на таблата со исечоци.

Потоа ставете го во полето подолу и кликнете OK.

Потоа ставете го во полето подолу и кликнете OK.

Сега можете да го активирате софтверот или да ја користите во режим на судењето. Ова ви овозможува да се обиде SSD кеширање за многу кратко време. Детални упатства за тоа како да додадете кеш се дадени подоцна.