Online Manual Chapter 06

Добивање на софтвер и инсталирање клуч

За да го инсталирате треба да се бара клуч за инсталација и симнете го софтверот. Оди на www.elitebytes.com и кликнете на копчето A € œDownloadsâ €.

За да го инсталирате треба да се бара клуч за инсталација и симнете го софтверот. Оди на www.elitebytes.com и кликнете на копчето A € œDownloadsâ €.

Ќе биде побарано да се најавите на сајт. Можете да се најавите со било која од вашите Фејсбук, Гугл, Твитер, или Јаху сметки со само еден клик на глувчето. Алтернативно тоа бара само една кратка регистрација.

Ќе биде побарано да се најавите на сајт. Можете да се најавите со било која од вашите Фејсбук, Гугл, Твитер, или Јаху сметки со само еден клик на глувчето. Алтернативно тоа бара само една кратка регистрација.

Преземањето ќе започне кога ќе кликнете на линк за преземање на â € € œDownloadsâ страница. Сега одете на вашата сметка.

Преземањето ќе започне кога ќе кликнете на линк за преземање на â € € œDownloadsâ страница. Сега одете на вашата сметка.

За да побарате MaxVeloSSD Инсталација на кликањето на ова копче. Клучот ќе бидат веднаш испратени на вашата e-mail адреса. Може да има други копчиња, па не заборавајте да кликнете на вистинскиот.

За да побарате MaxVeloSSD Инсталација на кликањето на ова копче. Клучот ќе бидат веднаш испратени на вашата e-mail адреса. Може да има други копчиња, па не заборавајте да кликнете на вистинскиот.