Online Manual Chapter 02

Хардвер и софтвер минималните барања

1 хард диск (HDD), 1 тврдото диск (SSD), на x86 или x64 компјутер работи Windows ® оперативен систем. Потребна е најмалку 3 (три) GB RAM меморија за користење MaxVeloSSD. Алтернативно може да сакаат да ги користат VeloSSD софтвер кој се одвива непречено на 2GB RAM меморија системи. Ако одлучите да купите, ќе ви треба интернет конекција за да го активирате софтверот. Како алтернатива на режимот офлајн активација е на располагање. Активирањето отклучува карактеристики како што е опишано во â € œMaxVeloSSD изданија Matrixâ € поглавје.