VeloSSD со двојна и мулти говорница Конфигурации

Што е двојна или повеќе говорница Конфигурација?

Кога имате повеќе од еден оперативен систем инсталиран на компјутер. За да одберете која да започне постои мени за подигање. Исто така наречен подигање менаџер. Постојат голем број на можни Мулти говорница конфигурации.

Зошто воопшто морам да двоен или повеќе говорница Конфигурација?

Тоа е корисно ако треба да се кандидира на различни оперативни системи на еден физички компјутер. Луѓето обично треба да го стори тоа за различни причини. Иако денес Виртуелна и Облак околини јасно се подобар избор.

Како да го користите VeloSSD во двоен или повеќе говорница средини.

Ако имаш двојна или мулти подигање конфигурација, тоа е многу лесен за употреба VeloSSD со. Тоа е совршено компатибилен и автоматски да се интегрира со било подигачот. Повеќе кешира на мулти подигање на системот се достапни. Само инсталирате VeloSSD и да се создаде кеш со волшебник.

Ограничување на употребата на VeloSSD / MaxVeloSSD во двоен или повеќе говорница средини.

Мора да има пристап до сега пишуваат на кеширани волумен од други оперативни системи на тој компјутер.