MaxVeloSSD Лична издание Опис

Лична издание
Личните верзија е верзија на влез на ниво на VeloSSD и ќе биде доволно добро за повеќето крајните корисници.

MaxVeloSSD е тука и ITA побрзо од било SSD.
Многу сигурен, компатибилен и цената достоен RAM / SSD кеширање. Зошто кешот со MaxVeloSSD побрзо од било SSD? MaxVeloSSD користи 2 ниво кеш систем. Ниво 1 до систем RAM меморија и Ниво 2 до SSD. Со оваа архитектура брзина далеку над SSD е реалност. Така што софтверот MaxVeloSSD скали нагоре со брзина на систем RAM меморија. Ова е RAM / SSD се чекаат.

Зошто ни треба RAM / SSD чекаат?
Професионални и приватни ИТ средини се под постојан притисок за намалување на инвестиционите трошоци во секогаш расте за складирање барања. Облак складирање е на располагање, но бавен и скап. SSD складирање е брз, но повеќето скапи. Само старите добри хард диск може да ги задоволи денешните потреби во однос на капацитет и цена. Иако му недостасува брзина. Со MaxVeloSSD потребата за брзина ќе бидат задоволни за секогаш. На професионална, како и на крајниот корисник добива многу побрзо работно искуство по многу ниска цена.

RAM / SSD чекаат и MaxVeloSSD од EliteBytes Ограничена
EliteBytes Limited воведе MaxVeloSSD RAM / SSD кеширање за Windows Client и Server x86 / x64 платформи. Секоја Storage Volume, како што се RAID, Fiber Channel LUN, SAN-, iSCSI-, Dynamic-, Gpt-UEFI, Безбедно говорно чување и, се разбира, волуменот за System Boot работи. Повеќежилни процесорот моќ се користи за максимално I / O автопат. Не постои ограничување на капацитетите за Кеш или Домаќинот големина на Volume. Секое замисливо SSD формат може да се користи: SATA, mSata, PCIe xn, DIMM итн На пример тоа е лесно можно за кеширање на 4TB UEFI безбедна говорница Том со било спроведен SSD за брзина надвор и цена далеку под SSD. Овој софтвер го забрзува OS подигање и сите апликации што се потребни за чување од страна на факторите на мнозинството.

Сепак се моите податоци безбедно?
Со MaxVeloSSD софтверска архитектура не е можно да ја губат податоци кога постои моќ прекинување, или копчето за ресетирање добива притиснат или на компјутер добива напојува надолу изненадувачки. Нема да има податоци или податоци Доследност загуба на сите. Ако SSD не или добива отстранети постои исто така, нема проблем и системот ќе се подигне загарантирана. Конзистентност на податоците и безбедност е секогаш дадено, исто така, во груби трка услови. Депресивна 24/7 оптеретеноста текот на повеќе од 6 недели да ја апсолвираме страна на овој софтвер без грешка и продолжуваат. Windows Хардвер сертификација кит (WHCK) заедно со Windows DriverVerifier ниски ресурс Симулација работи совршено * А ¹. Прикажани вистинска стабилност во непријателски животната средина. Она што се случува на овој софтвер работи сигурен. (* А ¹ значи слабите компјутер, кој истекува на ресурсите и негира услуги случајно.)

Инсталација и операција
На инсталацијата се прави многу едноставно и брзо. Подесување и апликација се достапни на многу јазици. А потребно е рестартирање само за стартување волумен. За време на операцијата, еден сетила драстично забрзување на апликации и оперативниот систем. Софтверот работи автоматски во позадина и не бара одржување.
VeloSSD изданија
VeloSSD Најчесто поставувани прашања