MaxVeloSSD RAM / SSD Кеш софтверски производ изданија матрица.

MaxVeloSSD Product Photo

MaxVeloSSD е RAM меморија на ниво на блок и SSD кеш систем.

Тоа кешира било складирање содржина Обем на HDD. Тоа е издржлива.

Придобивки од користењето на RAM меморија тоа што го забрзува надвор брзини SSD.

Овозможувајќи повисоко IOPS / Mbps вредности од VeloSSD.

Изберете ја вашата валута:  
Лиценцирана истовремена употреба на различни уреди.:  

MaxVeloSSD RAM / SSD Кеш софтверски производ изданија матрица.

MaxVeloSSDMatrix
Спецификација за производ30 дневно пробно изданиеЛична изданиеProfessional EditionEnterprise EditionDatacenter Edition
Cachable просториНеограничено148Неограничено
Максимум големината на кешотНеограничено 512 GB SSD, 8 GB RAM1024 GB SSD, 16 GB RAM2048 GB SSD, 32 GB RAMНеограничено
Клиентски / серверски оперативен системДаДаДаДаДа
Максимален волумен Големина2 Petabyte10 Terabyte20 Terabyte2 Petabyte2 Petabyte
ЦенаБесплатно14.99 EUR29.99 EUR39.99 EUR59.99 EUR
купипреземете
Дознајте повеќе за овој производ ...Дознајте повеќе за овој производ ...Дознајте повеќе за овој производ ...Дознајте повеќе за овој производ ...Дознајте повеќе за овој производ ...Дознајте повеќе за овој производ ...
Press Releases Awards and Review Page Productивотниот век на производот

"

"

"