EliteBytes Вело производи максимум домаќин Големина

Која е максималната големина на домаќин Том?

Тоа е максималната големина на домаќин Том е дозволено да има. На Operatings систем ограничува оваа вредност во согласност со својата верзија и верзија. Обично сервери поддржуваат многу поголем обем Големини потоа на клиентот OSÂ's. Максималната големина за клиенти е околу 64 Terabyte. За сервери тоа е практично неограничен со најновите изданија.

Што највеќе го стори поддршка EliteBytes Вело производи?

На Вело Производи поддржува максимум 2 петабајти (2048) Terabyte како домаќин Том. Тогаш само ограничување ќе биде дека на оперативниот систем. Колку што ние знаеме на теоретска ограничување exsists околу 8 милиони PetaByte. Во времето на пишување 6 Terabyte 3,5 "дискови се достапни на попуст цени правење големи складирање низи повеќе и повеќе станува достапен за корисник на мејнстримот.