EliteBytes LegalNotice

Правна напомена
Добредојдовте на Веб EliteBytes сајт. Со користење на сајтот вие се согласувате да се следат и се обврзани со следните услови во врска со користењето на сајтот.
EliteBytes обезбедува услуги на овој сајт како што се: Софтвер превземање, е-мејл поддршка и информации за производот.
Овие услуги, вклучувајќи сите ажурирања, подобрувања или нешто друго на овој сајт се предмет на â € žTerms на Useâ € œ.
Вие не смеете да дистрибуирате, репродуцира, лиценца, пост, објавуваат или пренесување ништо од овој веб сајт во целост или дел без писмено овластување на EliteBytes.
Било кој софтвер и придружната документација дека е ставена на располагање да ја преземете од EliteBytes е авторско дело на EliteBytes и / или неговите добавувачи.
Секое користење на софтвер и придружна документација ќе преземете од сајтот е предмет на условите на нејзината лиценца договор помеѓу Вас и EliteBytes и се согласувате да го пред инсталирање или користење на софтвер.
ОДГОВОРНОСТ
ELITEBYTES НЕДВОСМИСЛЕНО СЕ ОГРАДУВА ОД СИТЕ ГАРАНЦИИ ОД БИЛО КАКОВ ВИД, WETHER СЕ ИЗРЕЧНИ ИЛИ ДА СЕ ПОДРАЗБИРААТ, ВКЛУЧУВАЈЌИ ГИ, НО НЕ ОГРАНИЧУВАЈЌИ СЕ НА ГАРАНЦИИТЕ ШТО СЕ ПОДРАЗБИРААТ, СПОСОБНОСТ ЗА ОДРЕДЕНА НАМЕНА И НЕ прекршокот.
ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ НЕМА ДА ELITEBYTE и / или неговите добавувачи РЕСПЕКТИВНИ ДА БИДЕ ОДГОВОРЕН ЗА БИЛО КАКВИ ПОСЕБНИ ИЛИ ПОСЛЕДИЧНИ ШТЕТИ ШТО ИЛИ КОЈ БИЛО ШТЕТИ ПРЕДИЗВИКАНИ ОД КАКВА ЗАГУБА НА УПОТРЕБА, ПОДАТОЦИ ИЛИ НА ПРОФИТ, приходите ПОНЕСЕНИ ОД ВАС ИЛИ ОД ТРЕТИ ЛИЦА, WETHER ВО АКЦИЈА ПО ДОГОВОР ИЛИ НЕИЗВРШУВАЊЕ НА ОБВРСКИ КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД ИЛИ ВО ВРСКА СО КОРИСТЕЊЕТО ИЛИ СО ИЗВРШУВАЊЕТО НА ОВОЈ САЈТ, софтвер, документи или информации.


Како услов НА ВАШЕТО КОРИСТЕЊЕ НА САЈТОТ, софтвер или ДОКУМЕНТАЦИЈА, нема да ја користите за било каква цел, која е незаконска или забрането од страна на овие услови на користење.