Превземања

Veloram

Блок ниво RAMCache. Го забрзува секое складирање како RAM-диск.
Верзија на софтвер: 3.8.0.3 VeloRAM е компатибилен со 32-und 64 Бит-верзии на:
Windows® 10 2004, 19H1, Redstone 1-5, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7, Windows® Vista, Windows® XP, Windows Serverâ „2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016, 2019 година
Примарната: преземете
преземете

MaxVeloSSD

Забрани ниво RAM меморија и SSD кешот. Забрзува HDD врз простори надвор со брзина на SSD.
Верзија на софтвер: 3.5.2.3 MaxVeloSSD е компатибилен со 32-und 64 Бит-верзии на:
Windows® 10 2004, 19H1, Redstone 1-5, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7, Windows® Vista, Windows® XP, Windows Serverâ „2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016, 2019 година
Примарната: преземете

VeloSSD

Забрани ниво SSD Кеш. Забрзува HDD врз тома.
Верзија на софтвер: 3.5.0.1 New! VeloSSD е компатибилен со 32 и 64 битни верзии на:
Windows® 10 2004, 19H1, Redstone 1-5, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7, Windows® Vista, Windows® XP, Windows Serverâ „2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016, 2019 година
Примарната: преземете
преземете

VeloFull

Целосно пакет за пакет од Velo Cache Suite. Комбинира VeloSSD, VeloRAM и MaxVeloSSD во еден производ, кориснички интерфејс и лиценца. Ново!
Верзија на софтвер: 3.5.6.0 VeloSSD е компатибилен со 32 и 64 битни верзии на:
Windows® 10 2004, 19H1, Redstone 1-5, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7, Windows® Vista, Windows® XP, Windows Serverâ „2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016, 2019 година
Примарната: преземете
преземете