Превземања

Преземете програма и софтвер за забрзување на податоци тука:

Тековни верзии:

Veloram

Блок ниво RAMCache. Го забрзува секое складирање како RAM-диск.
Верзија на софтвер: 3.0.0.1
VeloRAM е компатибилен со 32-und 64 Бит-верзии на:
Windows ® 10, Windows ® 8.1, Windows ® 8, Windows ® 7, Windows ® Vista, Windows ® XP, Windows Servera "¢ 2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016
Примарната:
преземете

MaxVeloSSD

Забрани ниво RAM меморија и SSD кешот. Забрзува HDD врз простори надвор со брзина на SSD.
Верзија на софтвер: 3.3.0.3
MaxVeloSSD е компатибилен со 32-und 64 Бит-верзии на:
Windows ® 10, Windows ® 8.1, Windows ® 8, Windows ® 7, Windows ® Vista, Windows ® XP, Windows Servera "¢ 2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016
Примарната:
преземете

VeloSSD

Забрани ниво SSD Кеш. Забрзува HDD врз тома.
Верзија на софтвер: 3.0.0.1
VeloSSD е компатибилен со 32 и 64 битни верзии на:
Windows ® 10, Windows ® 8.1, Windows ® 8, Windows ® 7, Windows ® Vista, Windows ® XP, Windows Servera "¢ 2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016
Примарната:
преземете