Најдобро чување на кеширање

September 9 2019. VeloRAM 3.1.0.0

September 9 2019. MaxVeloSSD 3.4.0.0

New: Host Volume Restrictions are now 10TB for Personal, 20TB for Professional Editions.

New: MaxVeloSSD 3.4.0.0 is now MS signed / compatible with Windows 10 19H1.

Performance optimizations achieve, compared to the competition, fastest speeds, on the same hardware.

September 5 2019. VeloSSD 3.0.1.0

New: Host Volume Restrictions are now 10TB for Personal, 20TB for Professional Editions.

New: VeloSSD 3.0.1.0 is now MS signed / compatible with Windows 10 19H1.

July 2019. VeloFull 3.3.0.4

July 2019. VeloRAM 3.0.0.4

July 2019. VeloSSD 3.0.0.4

July 2019. MaxVeloSSD 3.3.0.4

How VeloRAM accelerates a SATA SSD explained
VeloRam accelerate an Optane MS Stick

Our Support Forum has opened.

Брз информативен лист за нашиот софтвер: VeloSSD, VeloRAM и MaxVeloSSD.

Брз преглед на производ и дистинкција

New Video Tutorials:

Брз информативен лист за нашиот софтвер: VeloSSD, VeloRAM и MaxVeloSSD.

Брз преглед на производ и дистинкција

База на податоци забрзување, SQL и SQL во RAM меморија.

Огромна ажурирање на перформанси за MaxVeloSSD е онлајн сега. Прочитајте тука.

24 feb 2017 онлајн прирачници за нашите производи се достапни тука.

Jan. 18 2017. Login via Facebook, Google, Twitter, Microsoft, Yahoo and LinkedIn.

24 мај: Напредно пробен период. Сега 30 дена.

10 елементи мај 2016 Создади нова MaxVeloSSD Проценка на центарот на судењето верзија е достапна сега.

4-ти април 2016 година ситни ажурирање (2.4.1.2) за VeloRAM. Вклучува Офлајн АктивирањеОвој дијаграм ја покажува ефикасноста со 2 и 32 теми. Уште повеќе импресивен забрзување, до 13,5 GB / sec.
Што се одржа на една P9X79 одбор со Интел процесор, DDR 3.
Performance Diagram in MaxVeloSSD