BitLocker (tm) е Windows (tm) диск енкрипција софтвер.

Тоа е важно за безбедноста во Windows (tm).

Нашиот софтвер е целосно компатибилен со BitLocker (tm).

Можете да ги користите MaxVeloSSD, VeloSSD или VeloRAM заедно со BitLocker (tm)!

Нема дополнителни конфигурација е потребно, ако вашиот уред е веќе криптирана.

Ако планирате да го криптирате на вашиот диск, ве молиме проверете го следново:


Прилагодете го профилот да "конзервативна". Ова ги отстранува непотребни флуктуација во кеш при енкрипција.

Прилагодете го профилот да "конзервативна". Ова ги отстранува непотребни флуктуација во кеш при енкрипција.


Нашиот софтвер е дизајниран да биде целосно компатибилен од почетокот на.

Нашиот софтвер е дизајниран да биде целосно компатибилен од почетокот на.