VeloSSD SSD кеш софтвер репери

Постојат 2 главни Репер Категории: Диск репери и апликација репери

Што е репер диск и она што е добро за?

Диск Репер ја мери успешноста на пријавата агностик диск. Таа произведува вредности за IOPS и MB / сек за читање и пишување секвенцијален или случаен избор на податоци во различни големини блок. Репер резултати ќе биде под влијание на малку по на вкупните перформанси на компјутерот. Овој вид на репер е добро за споредување на перформансите на одредени уреди. Ние го користиме за да покаже колку е силен ефект на VeloSSD кеширање на HDD обично е. Ќе покаже многу нови стандарди, како и постарите од гроздобер ослободување на VeloSSD

Што е Репер Примена и она што е добро за?

Примена на мерки Репер не само на ефикасноста на еден уред за складирање. Во зависност од репер ќе произведува вредности за одредени задачи како што се: видео монтажата, Примена товарење, база на податоци трансакции, брзината на играта и така натаму.Овие одредници обично работи повеќе и не се слободни за комерцијална употреба.

Април 2013 година VeloSSD 2.1 Кеш на дискот Репер

Компјутер со 4TB Harddisk и PCIe SSD. Powered by VeloSSD 2.1. Репер софтвер покажува на десно Информации за домаќин диск модел и производител. Подолу во средината се Информации за модел на Кеш и производителот.

High speed VeloSSD benchmark with an PCIe SSD.

Гроздобер диск Споредувањето со VeloSSD

Јули 2012 Бенчмаркинг VeloSSD испорачува рекорд забрзување!


За целосна репер погледнете тука.
VeloSSD accelerates 44 times

бенчмаркинг хардверски RAID со VeloSSD приноси фактор 20 време забрзување.


За целосна репер погледнете тука.
VeloSSD accelerates 20 times