Јули 2012 Бенчмаркинг VeloSSD испорачува рекорд забрзување!

Step1: Ова го покажува unaccelerated HDD.
Benchmark with VelossD picture 1.
Step2: Следува SSD.
Benchmark with VelossD picture 2.
Step3: Конечно VeloSSD 2012/07/18 SSD кеширање Софтвер
Benchmark with VelossD picture 3.
Со SATA3 и VeloSSD 2012/07/18 можете да очекувате импресивна брзина нагоре.
Користење на било SSD и овој софтвер ќе се доживее голема разлика.