За

Мисија:
Најдобро чување на кеширање
За
EliteBytes е основана 2005 година во Германија и е приватна компанија вклучена во Англија и Велс. Од тогаш, компанијата е ангажирана во складирање софтвер за истражување и развој. Поранешните, сегашните и идните производи вклучуваат Криптографија, Континуирана заштита на податоци, Desaster-закрепнување и SSD кеширање.
Контакт:
info@elitebytes.com
Адреса:
EliteBytes Limited
Germany
29410 Hansestadt Salzwedel
Klein Grabenstedt 15
Tel.: +49 39038 / 907560